ΓΗΠΕΔΑ PADEL ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Έλα να γνωρίσεις ένα νέο άθλημα που θα σε συναρπάσει
Είναι το πιo αναπτυσσόμενο άθλημα παγκοσμίως.

 • Το padel είναι διασκεδαστικό, γρήγορο, εκρηκτικό, ξεχωριστό
 • Μπορεί να παιχτεί εύκολα και δεν χρειάζεται να ξέρεις tennis για να παίξεις padel
 • Παίζεται σε δυάδες σε κλειστό γήπεδο με μέγεθος μισό από αυτό του τένις
 • Γύρω από το γήπεδο υπάρχουν ειδικά τζάμια. Αν η μπάλα γκελάρει στο έδαφος και στο τζάμι τότε μπορεί το παιχνίδι να συνεχιστεί
 • Η ρακέτα μοιάζει αρκετά με τις Beach Tennis
 • Η εκμάθηση είναι εύκολη και δεν χρειάζεται πολύ χρόνο.

Απολαύσετε το Padel στο Fairplay Tennis & Padel Club, το πιο συναρπαστικό και ανερχόμενο άθλημα που κερδίζει καρδιές παγκοσμίως. Παρέχουμε σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, με τις καλύτερες επιφάνειες που πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, ιδανικές για να ανακαλύψετε τα πολλαπλά προτερήματα του Padel. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος παίκτης

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του Padel είναι η ευκολία με την οποία μπορεί να παιχτεί. Δεν χρειάζεται να έχετε προηγούμενη εμπειρία στο τένις για να απολαύσετε το παιχνίδι. Επίσης, το παιχνίδι γίνεται σε κλειστά γήπεδα με ειδικά τζάμια, που σημαίνει ότι το παιχνίδι μπορεί να συνεχιστεί ακόμη και αν η μπάλα χτυπήσει το έδαφος και το τζάμι.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε συμπαίκτες σε κάθε επίπεδο παιχνιδιού. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Επίσης, διαθέτουμε ρακέτες που μπορείτε να δανειστείτε, για να αρχίσετε το παιχνίδι χωρίς κανένα πρόβλημα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Δεν χρειάζεται να συμπληρώσεις 4αδα για να έρθεις να παίξεις. Μας καλείς τηλεφωνικά και κρατάς θέση στο γήπεδο δηλαδή δηλώνεις συμμετοχή ατομικά την ώρα και μέρα που θέλεις να παίξεις. 📞 2310 805 680

Ακαδημία Padel στη Θεσσαλονίκη – Padel Academy Thessaloniki

Στο Fairplay Tennis Academy και Padel Club βρίσκεται η μοναδική Ακαδημία Padel που έχει πιστοποιηθεί από τον Dante Luchetti στην Ελλάδα.

Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με τον Dante στην Ελλάδα και οι προπονητές μας είναι πιστοποιημένοι και διαρκώς εκπαιδεύονται από αυτόν κάθε 3 μήνες. Έχει τη δική του μοναδική μεθοδολογία που διαδίδεται αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο από την IPPADELCA.

Προσφέρουμε μαθήματα Padel για αρχάριους, μέσου και υψηλού επιπέδου αλλά και ιδιαίτερα μαθήματα Padel κατόπιν αιτήματος.

Προγράμματα προπόνησης 

 • Προπόνηση  beginner / intermediate 2 ώρες / εβδομάδα
 • High level  intensive 3 x 1,5 ώρα / εβδομάδα
 • Professional program για συμμετοχή σε τουρνουά κατόπιν αιτήματος

Οι προπονητές Padel της Ακαδημίας

 • Dante Luchetti
  Every 3 months high level Padel clinic exclusively at Fairplay Padel Academy
 • Konstantinos Barbopoulos
  GPPCA Master level coach , certified by Dante 2018
 • Nikos Tatsis
  GPPCA high level coach certified  by Dante 2019
 • Foteini Andreasidou
  Padel coach IPPADELCA certified by Dante 2021

Ο Dante Luchetti είναι ένας διακεκριμένος προπονητής και επαγγελματίας παίκτης του padel. Είναι πρόεδρος της IPPADELCA (International Padel Coaching Association) και έχει περισσότερα από 28 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του padel τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής.

Η καριέρα του ως αθλητής περιλαμβάνει εξαιρετικές διακρίσεις όπως το να είναι το Νο. 1 ζευγάρι στην Ιταλία το 2003 και το 2004, να έχει καταλάβει τη δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα open consolidation το 2004, και να είναι μέλος της Ιταλικής Εθνικής Ομάδας το 2004. Επιπλέον, κατέλαβε την 3η θέση στην Ευρώπη με την Ιταλική Ομάδα το 2005, την 4η θέση στο Master Caja Madrid το 2004, και συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Murcia το 2006. Άλλες διακρίσεις του περιλαμβάνουν την πρωτιά στην Ανδαλουσία το 2007, στην Αλμερία το 2008, στο Διεθνές Μάστερς Σειρά της Ρώμης το 2011, και στο Διεθνές Cortina d’ Ampezzo το 2017. Επίσης, κατέλαβε την 18η θέση στην Ισπανία το 2010 και την 20η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα FIP το 2010.

Στην προπονητική καριέρα του, ο Dante Luchetti έχει προπονήσει παγκόσμιους πρωταθλητές της Ανδαλουσίας και της Ισπανίας. Έχει αναπτύξει τη δική του μοναδική μεθοδολογία που αυτή τη στιγμή διαδίδεται παγκοσμίως μέσω της IPPADELCA.

www.danteluchetti.com

www.ippadelca.com

Tι είναι το padel;